לסתם מישהי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/05/2001 | 18:19 | מאת: בילי

תודה. קיבלתי את עצתך ,ואני מנסה ליישם. נכון שכתבת שאת לא מבינה בנושא ,אבל בעצם כולנו כאן בפורום הזה נמצאים בגלל נושא אחד גדול והוא הנפש הפגועה שלנו. כל אחד וסיבותיו , כל אחד ומה שזה גורם לו. ובזה רק אנחנו יכולים להבין .אנחנו שנמצאים בתוך זה מבינים הכי טוב אחד את השני. ותאמיני לי באמת עזרת לי כשכתבת לי. גם אם לא היית אומרת כלום . זה שבכלל התיחסת וקראת על מה שמציק לי ,זה כבר הוריד לי עוד קצת מהלב . אז שוב תודה. ואני לא יודעת מה קורה לך ולמה את מכנה את עצמך סתם מישהי(אף אחד הוא לא סתם כל אחד הוא משהו מיוחד), כי אני חדשה בפורום , אבל שיהיה לך בהצלחה בהתמודדות. בילי

15/05/2001 | 01:32 | מאת: סתם מישהי

אולי כדאי בנוסף לקבל גם תגובה מאחד היועצים המוסמכים? אני אמנם ניסיתי לעזור, אבל אני באמת לא מבינה בזה הרבה... תודה על תגובתך, ובהצלחה גם לך!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית