לאביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/05/2001 | 12:13 | מאת: Lala

אהלן, עכשיו סיימתי את המכתב הארוך שנכתב לג'קי ולמישהי... אני ממש אשמח אם תקראי אותו. כל המחשבות המדעילות, מהן אני בורחת בדרך כלל :-) מה שלומך? איך החיים שלך? הפסקתי אתמול עם הכדורים, ועכשיו אני מחכה לראות אם יהיה שינוי כלשהו. אני פשוט לא הרגשתי שזה בכלל משנה לי כבר, עכשיו נראה מי צודק... אני מסתכלת על השמיים, מחוץ למשרד והשמש הזאת מאירה אותי מבפנים. אני רוצה להיות מאושרת ואני יודעת שזה אכן בידי. אני רוצה להיות בן אדם טוב יותר ולדעת לתת יותר וגם לדעת לקבל!!! אני רוצה שיהיה לך טוב, כי כל כך מגיע לך! ובקשר לספרים - יצאה לך לקרוא את הספר החדש של פאולו קואלו? אני מתלבטת אם לקנות אותו (לא זוכרת את השם המדוייק, היה שם משהו עם שטן). טוב, אז אני אנסה להמשיך עם האופטימיות וההתלהבות!! בי

14/05/2001 | 12:25 | מאת: Angel

...

14/05/2001 | 13:58 | מאת: Lala

כן!!

14/05/2001 | 14:05 | מאת: אביב

היי ללה, אני שמחה לשמוע ממך, ולקרוא מה שכתבת זה בכלל מדהים. קשה לי להבין מאיפה אתן מוציאות את זה, את ומישהי וג'קי, כנראה מאוד מבפנים. אני רוצה גם, שתזכי לקבל את כל הדברים הטובים, שתצליחי לנער את הראש מהמחשבות המרעילות, בשבילך, ומחזיקה לך אצבעות, חזק חזק, גם תוך כדי הקלדה :-) לדעת לתת - את כבר יודעת זה בטוח, ועל זה אני יכולה להעיד הלו אני בצד המקבל. שיהיה יום כייפי, אביב.

14/05/2001 | 14:59 | מאת: Lala

אני חושבת שאני צריכה לנער את הראש מאוד מאוד חזק!!!! :-) היום נראה לי באמת הולך להיות טוב, אני כל כך לא רוצה לתת לדברים שטוטיים להשפיע עלי. איך בעבודה? (את שם עכשיו?) אני מתכננת, אולי אולי, לנסוע לפריז בסופשבוע, לא נראה לי שזה ייצא בסוף, אבל עצם הרעיון עשה לי טוב :-) בשבילי חו"ל ואירופה במיוחד כמו סם, לפחות פעם בשנה אני חייבת לנסוע. הבעיה שבזמן האחרון זה מאוד מאוד קשה בשבילי, וכן מהסיבה של האוכל. במיוחד פריז - ישר רצו לי מן מחשבות - מה אעשה שם? עם חברי לידי כל היום? אבל, רבאק, אני לא אתן לאנורקסיה למנוע ממני להנות! טוב, ואחרי ששיתפתי אותך בוויכוחים העצמיים אני אחזור לעבודה, שהיא בינתיים יותר מציאותית מפריז, לצערי. אני חושבת שרק בשביל כל הדברים האלה שעוברים לי בראש אני צריכה לתכנן לנסוע לחו"ל לעיתים יותר ת'ופות, ואולי גם לנסוע לפעמים :-) בי בינתיים, יום נפלא גם לך ולא רק בגלל שמכבי ניצחו! (עלי אישית זה בכלל לא משפיע:-)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית