לכל מי שמוכן להקשיב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/05/2001 | 12:02 | מאת: בילי

אתמול הייתי בסדר. מה זה בסדר?? אם לפני חודש הייתם שואלים אותי על איך שהרגשתי אתמול, אז בטח הייתי אומרת שאני לא מרגישה טוב. אבל , כידוע ,הכל יחסי. אז בסדר מבחינתי היום-זה אומר שהיום אני מרגישה ממש רע. שוב חוזרות לי החרדות... ומה שהכי משגע אותי זה שאני לא יכולה להגיד ממה אני פוחדת. לא ממשהו ,לא מישהו בעצם מכלום!! אז למה הצמרמורות האלה וחוסר התאבון וחוסר המנוחה, ל-מ-ה???? יש לי מלא דרכים שלמדתי ,באופן עצמאי ע"י קריאת ספרים, וגם בעזרת המרפאה שלי איך להתמודד עם המצבים האלה. אבל משום מה כשנמצאים בתוך החרדות האלה ממש קשה לישם את כל שיטות ההרגעה וההרפיה. ואני במין מלחמה עם עצמי. חלק אחד מנסה להרגע ,והחלק השני נכנס יותר ויותר עמוק לחרדה . אין משהו בשיטת "זבנג וגמרנו"? שאלה רטורית. אני יודעת שלא. ולפעמים ,אני חושבת שאני פשוט לא אחזיק מעמד עד שאני אחזור שוב לעצמי. לעצמי מלפני חודש . מלפני שנה . ואני מנסה להעסיק את עצמי בכל מיני דרכים. רק כדי להתעלם מזה .לשכוח . זה לא עובד. זה פשוט תוקף אותי מה"דלת האחורית". אני אשמח אם מישהו יעודד אותי קצת . בילי

14/05/2001 | 13:57 | מאת: סתם מישהי

אני לא מבינה הרבה בנושא, אבל... אולי יעזור להיזכר שאתמול היה בסדר, למרות התקפות קודמות שגם בהן, מן הסתם, הרגשת כמו בסוף העולם... זה זמני! זה רגעי! ולמרות שקשה להאמין בזה ברגעי האימה, כשנדמה שהכל סוגר עלייך, אולי יעזור לך לקרוא את ההודעה הזו, להיזכר שכך שהרגת גם בהתקפים הקודמים, שזה עבר, ושמחכים לך עוד הרבה ימים יפים, מהנים, ש-ל-ו-ו-י-ם !! תהיי חזקה...

16/05/2001 | 00:15 | מאת: משה

אהלן הנחמה היחידה היא שאת לא לבד במצב הנל .אני באותו המצב כבר שמונה שנים ושום דבר לא עזר גם לא תרופות

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית