טוב הגיע זמן לשון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/05/2001 | 03:19 | מאת: איש הגשם

אז לילה טוב או בוקר טוב לכולם אביב כוס תה צמחים בלי חלב ולי קפה שחור חזק 1 סוכר תודה

14/05/2001 | 06:30 | מאת: אביב

איש הגשם היקר, אני כאן לשמור את צעדיך גם, בלי שדניאל מינה אותי, אני מרגישה שאתה עובר ימים קשים ולא קלים, אם תרצה לדבר על זה בפרטיות בלילה, זה בסדר מבחינתי, אני אשמח להקשיב, ואולי תוכל מעט להקל על עצמך ולשתף אותי במה שעובר עליך, ואולי אפילו בלי לשים לב, תהיה לי עצה קטנה אבל טובה. למדתי כל כך הרבה בדרך הקשה שעברתי בעצמי, ויש לי מדריכה טובה, אני יודעת להקשיב ולהפנים וללמוד, מהעצות שלה, וברשותה אני גם מעבירה מהם הלאה, שכולם ישתמשו ויצליחו להרגיש קצת יותר טוב. יהודה, שיהיה לך בוקר טוב, יום מקסים ולילה קל, עוד נדבר, אביב.

14/05/2001 | 09:50 | מאת: איש הגשם

אשמח מאוד

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית