מה לעשות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/05/2001 | 00:14 | מאת: רונן

לפני שנתיים בעקבות רצף לא נעים של ארועים "מבהילים" (שילוב של תאונת דרכים ועסקים כושלים) התחלתי להרגיש חרדות והרגשה של "כאילו אני נבהל" ממש מכל דבר קטן ולא מסוגל לצאת מזה. למרות שאני שם לב שככל שכשאני מבלה יוצא יש לכך אפקט חיובי אני עדיין לא מצליח להיפטר מכך מה אתם ממליצים לי לעשות?

14/05/2001 | 11:37 | מאת: ד"ר דרור גרין

רונן יקר, לעתים יש לטראומה השפעות רחוקות, המתבטאות בתחושות שתיארת כאן. אם מדובר בבעיה שמשבשת את חייך, כדאי שתפנה לקבל יעוץ מקצועי שיסייע לך להתמודד עם התופעה. ואתה מוזמן להצטרף לפורום הלם-קרב, שבו תוכל לפגוש גם אחרים המתמודדים עם טראומה מאוחרת, בעיקר בעקבות אירוע מלחמתי. http://doctors.co.il/forums/list.php?f=66 בברכה, דרור גרין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית