אליאן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/05/2001 | 20:31 | מאת: רחל

אל תבכי............ את כל-כך רגישה, עדינה ומיוחדת. איזה מזל שיש לי אותך. באמת שלא צריך לבכות. אולי תשפכי קצת חלב?

13/05/2001 | 20:37 | מאת: אביב

לאליאן - גם אני פה מחכה לך עם חבילת הטישו הקבועה של אחרי הבכי... :-( לעודד ולחזק, אם את צריכה ורוצה. שיהיה לך ערב טוב, למרות הכל. לרחל - ברוך שובך הביתה, חסרת לנו, עם הכוחות הבלתי נדלים שלך... אביב.

13/05/2001 | 20:41 | מאת: רחל

תגידי לאליאן לא לבכות. מה שלומך? ספרי לי מה הפסדתי? יהודה כבר שלח מתכון? דניאל כבר חזר? ומה זה הבדיחה על פינוקיו?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית