לאודי - ההסבר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/11/2014 | 23:02 | מאת: תותי

זה ההסבר שלא ענית עליו הפחיד אותי הפיגועים האלו בירושלים ובתל אביב. סכנה שכל רגע זה הולך לקרות. למרות שזה רחוק. שהאזרחים לא מרגישים מוגנים. שהאבטחה לא יכולה לשלוט על זה. זה נורא מפחיד. מפחדת לצאת מהבית. אבל יוצאת לעבודה איך שהוא.... וכל היום רק חושבת על זה ועל דמיונות. קשה בלילה להרדם. חולמת על זה. ורועדת!!!! איזה פחדד......!!!!!!!

הי תותי, עניתי. וזו היתה תשובתי: הי תותי, מטרתו של טרור זה לעורר פחד, כך שתגובת פחד היא סבירה במצב כזה. הבטחון שלנו מתערער ואנו חשים לא בטוחים. יחד עם זה, נראה שהתגובה שלך קיצונית מאוד וכדאי לחשוב איך ניתן להרגיעה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית