מה קורה פה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/05/2001 | 13:53 | מאת: תמי

אני לא מבינה אין רופא פה אתם סתם משתעשעים שה לא צ'ט פה?

14/05/2001 | 01:18 | מאת: טלי וינברגר

תמי שלום רב, ד"ר פלד הפסיכיאטר מבקר כאן לעיתים רחוקות. פרט אליו ישנם יועצים אחרים מתחום הטיפול. אם ברצונך לשאול שאלה שאינה קשורה ספציפית לפסיכיאטריה, את מוזמנת. ואגב, זה ממש לא צ'ט, כי אם שיתוף בחוויות, עזרה ותמיכה לגולשים בידי גולשים ואנשי צוות. את מוזמנת להיצטרף! בברכה, טלי פרידמן

16/05/2001 | 19:25 | מאת: אחת

שלום תמי! אני מוכרחה לציין שהצלחת להרגיז אותי. אנשים שמדברים על חוויות קשות כמו אובדן, דיכאון, הפרעות אכילה וכולי - נראים לך משתעשעים? ובקשר לייעוץ - כבר קיבלת תשובה מטלי. ואני רוצה רק להוסיף שאם תדפדפי קצת גם אחורה וגם קדימה תראי שבהחלט יש תשובות של מומחים לשאלות, ודווקא תשובות מהירות, ענייניות ותומכות. אז אני מאחלת לך כל טוב ושלא תדעי אף פעם מצרות ולא תזדקקי לעזרה! אחת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית