אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/11/2014 | 20:26 | מאת: נטע.

הוא (המטפל) אמר לי שהוא מותש ממני, מאוכזב ממני, כועס עלי, מתוסכל. אני בכלל לא מסוגלת "להכיל" את כל זה. מרגישה כמו ילדה לא ראויה. ילדה מאכזבת. ילדה שלא ניתן לאהוב אותה. אודי, אני מרגישה סוף. מרגישה מוות. גם אתה מרגיש את זה???

הי נטע, אם זו התחושה, צריך להיות אתה ולתת לה מקום. גם לתחושת היותך מאכזבת ולא ראויה. לדבר את זה. אני בטוח שניתן לאהוב, ושיש המשך. חיים. זה קורה לא כרגע, שהרי עכשיו זו הרגשה אחרת, אלא אחרי שתעברו את התהום. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית