הילה ואודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/11/2014 | 13:39 | מאת: מיכ

רציתי להגיב לך על כך שאמרת שאני לא מקיימת מסגרת טיפולית קבועה, אז זה ממש ממש לא נכון!! המסגרת שלי קבועה! מה שנוצר בתקופה האחרונה הוציא אותי מאיזון ושלא באשמתי וגם לא באשמתה, תראי איך מתבטלות לך פגישות ומה את מרגישה מול זה...זה מפיל וקשה, לצערי כרגע זה מהצד שלי למרות שאצלך זה כנראה בגללו התחושה היא אותה התחושה. ואודי, איני מבינה מדוע אני מרגישה שלא יכולה לשתף אותה ממש בפגישות (יוצא לנו פעם בשבועיים כרגע) וגם רציתי לבקש פגישה ארוכה ולא בקשתי כי פחדתי שהיא לא תוכל ויהיה לי קשה למרות שלא בטוחה שהתחושה תהיה דחיה.. אולי משהו אחר..מדוע העקביות גם אם היא מהצד שלי כלכך מפריעה לי להפתח פתאום? יש לך הסבר? הרי היא מוכנה לקבל אותי תמיד, בכל תנאי גם אם כרגע הפגישות לא סדירות...נפגשנו עכשיו ולא ממש יכולתי להסביר את עצמי...כל כך חיכיתי להזדמנות והנה היא התפוגגה לה וצריך לחכות שוב שבועיים...חבל שאני כך :( מה אתה מציע לעשות כדי שאוכל שוב להפתח? או פשוט לחכות לפגישות סדירות????? כי הן יגיעו אני יודעת..זה זמני....

הי מיכל, לתת לזה זמן. את מגיבה לצמצום הפגישות והתדירות ולאי-הסדירות. לדעתי בהחלט חשב וכדאי גם לדבר את זה בפגישה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית