טלי כתבתי לך הודעה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/05/2001 | 03:38 | מאת: Angel

והיא עברה לע"מ הקודם-208 אם אני לא טועה. כבר שהתחלנו את הקשר ושאלת אותי איך הכל התחיל,מה היה הטריגר,סיפרתי על החבר שלי... מעולם לא הסתרתי לא ממך...ולא מעצמי...כמה שאני בן אדם נקשר ובמידה מסוימת אפילו תלותי. כשרע לי ואנשים עוזבים ולא משנה מה הסיבה...אני תמיד אחפש מה יכולתי להמשיך לספוג על מנת למנוע את זה. לפעמים זה לא עוזב. תשארי טלי.נדבר כמו אז.אני אשמיע לך הצהרות יפות (האמנתי בהן ) ,סתם נקשקש, נקצר את השיחות...לא נדבר עלי,על ההתמודדות שלי, על כל הגועל נפש הזה שנפתח... רק תשארי אני יודעת שזה נשמע כמו בקשה של ילדה בת 3, אבל קשה לי לקבל שמהות של קשר משתנה... אני יודעת שהתוכן של הקשר חשוב יותר מאשר צורתו אבל לי קל יותר לקבל שינוי בתוכן הקשר מאשר מביטוי שלו. מה גם שכאן, אני לא מדברת איתך בפתיחות כמו בטלפון.אני לא תמיד אמיתית.אני כותבת כשרע מאוד...וזו לא תמיד אני ואת יודעת. אני יודעת למה אני מסוגלת ולמה לא .יהיה לי קשה להשאר כאן , בפורום, אם המצב בינינו ישתנה.זה מעין קטע שלי עם קשרים , כל סוגי ההקשרים ללא היכר... לכן,אני שוב מבקשת ממך... ואני יודעת שזה טיפשי...אבל זה ממש מהעומק של הלב שלי-בואי נמשיך לדבר. ואני מקווה שתקראי את ההודעה שלשמה כתבתי את זו. תודה יום טוב

13/05/2001 | 03:46 | מאת: איש הגשם

לילה טוב מלאך

13/05/2001 | 04:20 | מאת: Angel

כן בטח אבל לילה טוב:) בטח אתה שואל למה אני עדיין ערה. מטורפת..:)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית