אודי,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/10/2014 | 19:11 | מאת: הילה

היי שאלה ממש קצרה מתחשבת בגל ההודעות שמחכות לך. מבחינת סדר עדיפות זה יכול להיות אחרון ממש לא דחוף. היום בטיפול המטפל שלי שיתף אותי בעניין מאוד אישי בנוגע לילד שלו ולהתמודדות שלו איתו. זה פעם שניה שהוא מספר לי משהו אישי עליו,בעצמו. מתי מטפל בוחר לשתף מטופל בעניין אישי? (אין לי ספק שזה לא היה ספונטני אלא מהלך מחושב שלו). הילה

01/11/2014 | 22:17 | מאת: -חנה

אבל רציתי להגיד גם שאת חשובה ושאין שום סיבה שאודי ישאיר אותך לסוף... את מקסימה

02/11/2014 | 20:11 | מאת: הילה

תודה על המילים החמות! ;) הילה

הי הילה, זו שאל החשובה מאוד שמעסיקה לא מעט את העולם הטיפולי: האם, מתי ואיך לחשוף. השאלה החשובה היא איך זה היה עבורך? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית