לאודי היקר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/10/2014 | 15:30 | מאת: הילה

תודה שהפכת את המקום הזה לבית עבורי ועבור שאר החברות. בית שיש בו קירות(גבולות) שיש בו הורים(אתה) אחים ואחיות(אנחנו) ושתמיד כייף לחזור אליו. זה כמעט בלתי אפשרי במציאות וירטואלית. איך בכנס? אתה גם מדבר או מקשיב? אני מתגעגעת שתחזור ושיגרה גם תשוב שלך, הילה

הי הילה, תודה לך! דברייך מחממי לב. השתתפתי בכנס האיגוד האירופאי להיפנוזה, גם כמאזין וגם כתורם פעיל (העברתי שם הרצאה וסדנא). רמתם המקצועית והגיבוש החברתי של חברי המשלחת הישראלית הפכו שם לשם דבר, ורבים רצו "להסתפח" אלינו... אודי

05/11/2014 | 01:31 | מאת: בת שבע

היי אודי כמה מטפלים ישראליים היו בכנס? מעניין אותי לדעת מה השמות שהיו שם, האם אתה יכול לומר לי, אפשר גם בפרטי, חשוב לי לדעת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית