מה קרה לכם?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/10/2014 | 10:17 | מאת: בננה

למה הפורום בשקט טוטאלי? כי אודי לא נמצא? להפך הוא מאד ישמח כשיראה שאתם עומדים על רגליכם ושמחים ויודעים להתמודד בלי עזרה ובלי תלות.....נכון אודי?..... תחשבו חיובי......

21/10/2014 | 23:28 | מאת: -חנה

בכל מקרה כשכתבת את ההודעה אודי עוד לא העלה את ההודעות שהיו לפנייך. אני נכנסתי כל יום כדי לראות מתי אודי בא, רציתי לשמוע אותו לדעת שהוא כאן. דווקא אני חושבת שאולי לי לא טוב להיות כאן וזו הזדמנות קצת להיות פחות. יהיה לי קשה לעזוב וזה לא יקרה כ"כ מהר...אם בכלל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית