אביב, נראה שהגעתי מאוחר מדי.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/05/2001 | 00:44 | מאת: סתם מישהי

ניסיתי לתת קריאה, אבל... נראה שאת כבר לא כאן. לא נורא, מבחינתי נוכל לדבר מחר בלילה, אם את פנויה. אני מניחה שאהיה כאן בסביבות אחת עשרה, או אולי חצות. אני יודעת שזה די מאוחר, אני פשוט מהאנשים ה-"אינסומניים" שלא מסוגלים להירדם בלילה, וקמים בחמש בבוקר...הפרעה שכזאת. בכל אופן, אני מקווה שאת יותר טוב. אם לשפוט לפי השיר האחרון שקראתי- נראה שהפסימיות , מעט מעט, מתחילה להתפוגג. מקווה שזה לא רק wishful thinking שלי! לילה טוב (או, אם להתחשב בשעה בה תראי את המייל הזה, אולי עדיף לכתוב בוקר טוב?) סתם מישהי

13/05/2001 | 00:54 | מאת: אביב

חבל, אני דוקא עוד כאן...

13/05/2001 | 00:55 | מאת: סתם מישהי

...האם את עדיין כאן? איך אנחנו תמיד מפספסות אחת את השניה?

13/05/2001 | 00:56 | מאת: אביב

אני כאן, אל תשכחי את כפתור ה- Refresh

13/05/2001 | 00:57 | מאת: סתם מישהי

שלחנו את ההודעה ממש יחד... אם את רואה את ההודעה הזו, כתבי לי מה איתך, עדכני... פני ש"ניעלם" אחת לשניה שוב...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית