לחנה היקרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/08/2014 | 18:05 | מאת: ליליפוט

מאחלת לך נסיעה טובה.שתהני ותבלי ותאפשרי לעצמך לנוח. מגיע לך. וכל הכבוד שהוצאת את זה לפועל.באמת. והלוואי תצליחי יותר ויותר,להרפות במעט מהכבלים והשלשלאות שככ מצרים את היכולת להיות בחופש(תרתי משמע).וגם להנות. ובאותה הזדמנות מאחלת את זה,ברשותך, גם לעצמי :) ו...תודה על הרגישות, על תשומת הלב, ועל המילים הטובות שלך .לי ולאחרות.

31/08/2014 | 22:12 | מאת: -חנה

איזו חמודה! תודה! אבל האמת שעכשיו לא טוב לי.. לא רוצה כלום. לא לנסוע, שום דבר.

31/08/2014 | 22:14 | מאת: -חנה

ההודעה שלך תופסת אותי במצב רע... הספקתי לשכוח את ההרגשה הזו ):

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית