לאביב- 2001,2002,2003,2004,2005...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/05/2001 | 18:54 | מאת: אליאן

הספירה היא קדימה והראיה היא קדימה והתקווה היא קדימה !!!! שתמשיכי ונגיע ליום ה... לאן הגעתי ? 2005 כן ליום הזהבמספר ואז אמשיך לספור עוד. או עד שלא תזדקקי לזה. לגבי פינוקיו, אני עדיין יכולה לשמוע את ניקנור בקולה המתחנחן... והמצפצף... אבל לא ענית מה אומרת סינדרלה לפינוקיו... אם אין לך שום מושג תכתבי ואני אגיד לך אבל תודי קבל עם ופורום שאת לא יודעת ! אני אתן לך רמז... היא אומרת לו את זה כאשר הם במיטה עושים אהבה... נו אני מחכה...

12/05/2001 | 19:16 | מאת: טלי וינברגר

אליאן, אני מודה קבל עם ועדה, שאני לא מכירה את הבדיחה... אשמח לדעת את סופה... (זה קשור לשעת החצות?) שיהיה שבוע טוב, טלי פרידמן

12/05/2001 | 19:33 | מאת: אביב

גם אני מודה קבל עם ועדה, תוך צחוק היסטרי, כשהאחיינית שלי באה לבדוק מה קרה לדודה, וממלמלת בהלם "דודה סוחקת..", שאני לא יודעת למה את מתכוונת, ספרי, אל תשאירי אותנו במתח.. :-) אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית