אנג'ל ואביב-במיוחד בשבילכן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/05/2001 | 18:30 | מאת: טלי וינברגר

אנג'ל ואביב היקרות, אני זוכרת את ההתכתבות שלכן לפני זמן לא רב, בה שתיכן הגעתן למסקנה שלא להגיב אחת לשניה הוא הפתרון האידיאלי עבור שתיכן. הקשר של שתיכן מקשה על כל אחת מכן בצורה שונה, אבל עדיין מקשה. אין צורך שמישהי מכן תיעלם מהפורום. אני חושבת שלשתיכן יש מקום חשוב ומשמעותי פה. הדבר היחידי הוא שתתעלמנה זו מזו. זה באמת פיתרון טוב, כך לפחות לפי ראות עיני. אז בבקשה, בלי להיעלב, בלי להיפגע, ובוודאי שבלי לפגוע...תתפסו מרחק, אל תגיבו בעצים של השניה, וכך תיממנענה הפגעויות מיותרות. זו הצעה שלי... ואני אשמח לראות את שתיכן פה בהמשך!!! שיהיה שבוע נפלא, לשתיכן. טלי פרידמן

12/05/2001 | 18:33 | מאת: אביב

שלא תפספסי את ההודעות שלי אלייך למטה...

12/05/2001 | 18:34 | מאת: Angel

טלי,מאוד חשוב לי לדעת...את לא מצפה כמו אמא ואבא שלי שאני אלך למכונת אמת נכון? לא על שקרים כאילו את מדברת נכון? תעני לי בכנות

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית