לטלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/05/2001 | 18:07 | מאת: אביטל

לטלי אם את מכירה מטפלים טובים או מטפלים קוגנטיביים אשמח לשמוע אביטל

12/05/2001 | 18:18 | מאת: טלי וינברגר

אביטל שלום רב, למה דווקא מטפלים קוגנטיביים? אני הייתי ממליצה לך דווקא על מטפל בגישה דינמית, אבל בוודאי יש סיבה למטפל קוגנטיבי, אשמח אם תשתפי אותי. וכן, אני יכולה לסייע לך במציאת מטפל, תשלחי לי אימייל או תתקשרי אליי ונבדוק מה בדיוק את רוצה, מה מתאים, אזור מגורים וכו'. הפרטים שלי מופיעים בכרטיסי האישי, אם תקליקי על שמי המוכחל. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית