אני מרגישה פתאום לא נוח

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/05/2001 | 16:25 | מאת: Angel

מרגישה חשופה... כ"כ הרבה אנרגיה הושקעה בלהסתיר,וכרגע אני מרגישה מאוד חשופה. אני מרגישה כאילו מתבוננים בתמונת חתך שלי,ורואים את כולי... זה גורם לי לרצות לברוח מהפורום, אני יודעת שזו תחושה שאין לה בסיס , אבל זה פשוט חזק מדי. משהו בסגנון: "מה היא רוצה מאיתנו.מה הסיפורים הלא מובנים האילו..." וכך בכל מקום.אני סגורה בחדר בבית מתוך אי יכולת להביט בעיניהם של האנשים,אני חוששת מאוד ממחר ומכל ההשלכות... החשק הוא פשוט לברוח מכאן,לתת לדפים לעבור,ואולי לחזור כשאוכל לא לכתוב הודעות "סתומות" כפי שאני שולחת.

12/05/2001 | 16:57 | מאת: אורה

אנג'ל ראיתי שקראת את ההודעה שלי. כבר שעתיים אני באינטרנט, רציתי לכתוב לך משהו (אפילו לפתוח הודעה משלי בפורום ולא רק להגיב להודעות של אחרים כמנהגי משכבר בימים). לא יודעת מאיפה להתחיל. באמת שלא. אולי מכאן: מה שלומך, עכשיו, כרגע?

12/05/2001 | 17:01 | מאת: Angel

מותר כבר לומר שהכל לא בסדר?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית