כאבי ראש+בעיות עצבים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/05/2001 | 20:42 | מאת: rame

שלום ד'ר...... יש לאשתי בעיה נרולוגית דווקה בזמן יחסי מין : אני נשיו מכמה חודשים ואז התברר לי שיש בעיה לאשתי לא יודע כנראה בעית נרולוגית והתברר לי זה דווקה בזמן שאני מתחיל אז היא נכנסה לדכאון כאלו משהו מפחיד אותה אז מתחיל כאבי ראש וחום פפנים עם כאבי ראש בלתי נסבל וגם חולשה בגוף כללי . אחרי שהיא לוקחת אופטלגין מתאוששת לא פחות משעה . עכשיו לקחתי אותה להרבה רופאים כל אחד יש לו דעתו . משהו אומר לה מפחד וגם אומרים שהיא לא אוכלת טוב. רציתי לציין גם לא בזמן יחסי מין יש לה את התופעה הזאת וגם אם היא חושבת על דברים לא טובים אז היא נכנסה לדכאון והתופעה חוזה אליה. וגם אם אני אהיה עצבני בבית אז היא מקבלת את התופעה שאני הזכרתי למעלה . ואני ממתין לתשובתכם ואת ההתיעצותכם ... תודה ....

12/05/2001 | 16:58 | מאת: ד"ר דרור גרין

ריים יקר, מובן שבפורום לא ניתן לתת אבחון רפואי, אבל מן התיאור שלך אינני בטוח שמדובר בבעיה נוירולוגית. לפי התיאור שלך נראה שמדובר בבעייה רגשית הנובעת ממצבי לחץ, הקשורים ביחסים שלכם. נדמה לי שכדאי יהיה להתייעץ עם פסיכולוג, ואולי גם לפנות לטיפול זוגי. בברכה, דרור גרין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית