הוא בעזה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/07/2014 | 11:57 | מאת: רחל רחל

המטפל שלי. בעזה. ההודעה האחרונה שלו הייתה מרוחקת, הרגשתי שהוא מרוחק, כל כך. אבל מה אפשר לצפות? בלחץ שם... למה שתעניין אותו עוד איזה מטופלת?.. מאיפה לו הכוח לתת לי מילה טובה מרגיעה???... ומצד שני - דווקא בגלל זה - זקוקה להרגעה.... אז אל תגיד שאתה שם, תמציא לי סיפור אחר!!!!!!!!!!! אבל אם כבר סיפרת - אז תכתוב לי משהו מרגיע, חוץ מ"הכל בסדר" שמרגיש ליש שהכול כל כך לא בסדר! רחל!

30/07/2014 | 15:50 | מאת: מיכ

וואו..רחל, ממש ממש לא פשוט. תראי, הוא בעזה ועוד יצר איתך קשר לומר שהכל בסדר..לא נתפס, ממש ממש אכפת לו ממך אם כתב לך במצב הנוכחי... עובדה שאת מעניינת אותו והוא חשב עלייך. מדהים. שיחזור לשלום.. מחבקת ומחזקת, מיכל.

הי רחל, נכון, זה מפחיד ביותר. אבל יש משהו יפה בנסיון להגיד שהכל בסדר. אולי צורך (של שניכם) שתסמכי עליו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית