אודי מה הקטע הזה שלכם בתור פסיכולוגים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/07/2014 | 00:34 | מאת: מימה

שאתם לא חושפים את האדם שאתם, אדם רגיל נורמטיבי, לא חושפים התמודדויות שלכם מהחיים שלכם שאולי דומות לאלה של המטופלים? אתם יותר יושבים מרוחקים כאלה ומשקפים או אומרים איזה משפט שמתייחסים אבל לא לגמרי מביאים את עצמכם שאנשים בני אדם בשר ודם שחושפים גם מחייהם והתנסויותיהם, שמדברים בגובה העיניים. למה אתה מתנהלים ככה? מה הקטע לשמור ריחוק ומרחק כזה? זה מעליב. למה אתם מתנהגים ככה? ומילא לפני שיש ספרציה, למה גם אחרי? מה כל הריחוק הזה?

30/07/2014 | 12:37 | מאת: הילה

הי מימה, אפשר להסתכל על זה מעוד זווית, שמים את המטופל במרכז. למה את צריכה לבוא לטיפול,בשביל לשמוע את כל הכאבי בטן של המטפל??! הילה

30/07/2014 | 13:14 | מאת: מיכ

די עם ההכללות, בבקשה, אל תגידי "אתם הפסיכולוגים"....הפסיכולוגית שלי מביאה את עצמה, את כל כלה בשבילי...די! בכלל לא גורמת לריחוק, להפך ישנה קרבה עזה..בבקשה...זה כבר קשה לי לשמוע. מיכל

30/07/2014 | 17:14 | מאת: חלום

לא חשבת שזו את שחושבת שמי שיושב מולך או מלאך או סטן... חלום

הי מימה, ככה בערך את נשמעת... אנחנו דווקא מאוד חושפים, כל העם שלנו הכל כך טמא בעינייך: אנחנו עושים זאת בטיפול שלנו, עם חברים בבתי קפה ובעוד מקומות שזה מתאים. וכרגיל - את מדברת בכל כך הרבה הכללות, שאפילו לא אנסה להעמיד אותך על טעויותייך... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית