היי....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/07/2014 | 18:16 | מאת: רחל רחל

תמיד שמשהו מתחיל לי להתעורר ברגש כלפי הטיפול, אני זקוקה לגבולות... כאילו מפחדת שתהיה התפרצות שלא אוכל לעמוד בה. שהמטפל לא יוכל לעמוד בה. כתבתי לו - אם יש גבולות מתי אסור לי לכתוב לו.. ובאותה נשימה כתבתי שרוצה להיפגש איתו שוב... לא בקשה להיפגש...אבל להביע את הרצון שלי.. והוא כתב לי ששמח שכותבת. ששמח ומברך שמביעה. האם גם כאן - צריכה להפסיק לחשוב אם לכתוב לו? האם זה זה נכון בסדר או לא?..ופשוט ללכת עם ההרגשה שלי בלי לנסות לנתח ולהסתבך (גם) עם זה??.... רחל.

הי רחל, הוא כתב לך ששמח שאת מביעה. נראה לי שזה הדבר החשוב, לא? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית