אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/07/2014 | 23:50 | מאת: הילה

למה קשה כל כך????! למה שורף כל כך בעצמה????? היום הגעתי לפגישה והיה יותר שורף, מציק ונורא מאי פעם. רב הפגישה נכנסתי לתרדמה לא נעימה תוך כדי בכיתי הרגשתי שהוא תוקף אותי במקום להבין אותי כל כך התאמצתי להגיע כששאלתי אותו למה הוא לא השיב להודעת סמס שלי הוא אמר מה את עושה לי מבחנים???? אני עכשיו עוד יותר פגועה ממקודם. זה מטלטל אותי אודי למה הטיפול כל כך מטלטל?? למה קשר עם אנשים הוא כל כך כואב????? הייתי רוצה לחיות ליד אגם וברבורים בלי אנשים נמאס לי מאנשים הילה

הי הילה, זה מסוג הדברים שנוטים להרגע, אם נותנים להם די זמן ומרחב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית