שאלה אישית לדר פלד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/07/2000 | 19:37 | מאת: חנה

אם מותר לי לשאול האם אתה פסיכולוג בהכשרתך או פסיכיאטר? מודה לכם מאד על תשובותיכם עד כה.

31/07/2000 | 09:24 | מאת: ד"ר פלד

אני פסיכיאטר ההכשרה של פסיכיאטר כוללת רפואה (הוא רופא לכל דבר) נויורולוגיה (יכל לאבחן חס וחלילה, עם יש סרטן במוח) פסיכיאטריה, וגם פסיכוטראפיה (פסיכיאטרים בארץ נדרשים לעבור גם הכשרה של פסיכולוג קליני. -- פסיכיאטר שמפתח גם את החלק של פסיכולוגיה קלינית מתפקד גם כפסיכולוג. מכאן יוצא שפסיכיאטר טוב הוא גם רופא וגם פסיכולוג ויכול לתת מענה מקיף בהרבה ביחס לפסיכולוג שאין לו הכשרה מקיפה כל כך בברכה ד"ר פלד

31/07/2000 | 10:01 | מאת: ד"ר פלד

אשמח ליעץ לך בנושא שהעלת 052-844050 ד"ר פלד

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית