משקעים מהעבר - לטלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/05/2001 | 01:16 | מאת: אביטל

לטלי היקרה תודה על התשובה , רציתי לשאול אותך גם אם את יודעת איך מתגברים על התחושות שתיארתי , כהות החושים , ההתרחקות מעצמי והתחושות הלא נעימות שנגרמו לי עקב העבר הקשה תודה אביטל

12/05/2001 | 13:23 | מאת: טלי וינברגר

אביטל שלום רב, לדעתי הדרך הטובה ביותר היא טיפול פסיכותרפויטי. בטיפול תוכלי לבדוק את כל השתלשלות האירועים, את העבר הקשה, ואת ההווה הלא ברור. תוכלי לנסות להתבונן בעבר, לקחת ממנו את המסקנות המרפאות, ולחיות איתן בהווה. מה דעתך? שיהיה שבוע טוב, טלי פרידמן

12/05/2001 | 15:37 | מאת: אביטל

לטלי התשובה נכונה אבל הבעיה היא שאני מוצפת מכל הרגשות ולא יודעת מאיפה להתחיל ולא נראה לי שזה יעבור לבד כי כל החיים הרגשתי ככה אני ממש מרגישה שאני צריכה עזרה חיצונית וגם אהבה. בכל אופן אם את מכירה מטפלים טובים או בשיטה הקוגנטיבית אשמח לשמוע בתודה מראש אביטל נ.ב אני גרה בהוד השרון

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית