לדניאל - יש לי סוד לגלות לך...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/05/2001 | 19:41 | מאת: אביב

היי דניאל, איך אתה מצליח להיות בחו"ל, כאילו רחוק, אבל כל כך קרוב ? כבר אמרתי לך שאתה מקסים ? מקווה שאתה נהנה, ותפסיק לדאוג כל כך שלא לצורך, אני אהיה בסדר, מטפלים בי טוב, ויהודה שומר עלי צמוד צמוד כפי שציווית עליו. אני מחכה לשובך, מתגעגעת, אתה יודע ככה זה כשאוהבים. קבל חיבוק חזק ממני, שם בארץ הזרה, אביב.

10/05/2001 | 22:43 | מאת: ""אור""

לא רק יהודה........גם אני משגיח!!

10/05/2001 | 23:08 | מאת: אביב

היי לשלושתכם, אתם לא משגיחים עלי, אתם ה"אורות" הזורחים בחיי, כשאתם באזור סביבי, החושך מתפוגג ומתרכך, והאפלה קצת נעלמת, הזריחה מתחילה להפציע, ובקרוב תעלה השמש, וגם דניאל ישוב אלינו, וכולנו נוכל להנות ממנה ביחד. תודה ולילה טוב, אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית