חרדות ופחדים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/05/2001 | 10:03 | מאת: לא משנה

שלום רב . לא משנה שמי אני בת 28 נשואה + 1 גרה בדרום יש לי בעיה אני חיה כל הזמן בחרדות שמשהוא עומד לקרוא , אני מסתובבת ברחוב בפחד כל אדם מוזר שאני רואה אני מרגישה פחדים כאילו הוא עומד לעשות לי משהוא איך עליי להתמודד עם פחדים מסוג זה שכן מפריעים לי לעיתים לתיפקוד יום יומי . אשמח לקבל תשובות באיימיל .תודה ויום טוב לכולם .

10/05/2001 | 11:06 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שלום לא נתת רקע רב לבעיה אולם מה שאת מתארת מספיק כדי להמליץ לך לפנות לייעוץ פסיכולוגי. במפגש עם איש מקצוע ניתן יהיה להבין את הבעיה ולעזור לך לפתור אותה. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית