לטלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/05/2001 | 23:00 | מאת: אביב

כואב בלב כואב בגוף הכל ריק הכל חסר משמעות אין עוד תוכן אין תקוה יש רק יאוש ואובדן אמונה העולם מגעיל והרבה פצועים בו הפצעים מדממים ולא מגלידים פה הסתגרות, התנתקות, התנכרות ומופנמות. בדידות, אשמה, בושה,וחרדה. אימה ופחד, ולא רק שלך. כמה אפשר לבלוע ? כמה אפשר לספוג ? איך עוזרים לעצמך ? איך נמצאים בשביל אחרים ? מאיפה מביאים את הכוחות ? איך מתקיימים עם הקשיים ? איך ממשיכים ? עד מתי לא מוותרים ? וכמה בוכים ?

09/05/2001 | 23:18 | מאת: יהודה

תשאלי אותי אביב חמודה

09/05/2001 | 23:31 | מאת: אביב

אף אחד לא שומע אף אחד לא מבין אתה מהמגזימים הם אומרים וממשיכים ואתה נחנק ואתה נשנק כבר אין אויר כבר כמעט הכל נגמר כבר לא אוכל כבר לא ישן רק קפה ומעשן גורר רגליים נושך שפתיים מתאמץ להתאפק עם הדמעות בפנים להחנק שלא ירגישו שלא יבחינו שבשלהם ימשיכו הכאב של אחרים בדרך כלל יותר חזק את הייסורים שלך אף אחד לא צעק לאן אתה הולך אינך יודע רק בתוך החדר מסתגר ומשתדל להעלם לא מדבר כמעט כבר עם אף אחד לא מתאמץ להסביר לא מתאמץ להבין כמעט הכל כבר הסתיים כמעט הכל עבר...

09/05/2001 | 23:46 | מאת: אביב

ממילא אתה כבר מת בפנים כבר הרבה זמן מסתובב פה בעולם בלי לחיות ממש בקושי מדבר עם אחרים מעבר למסך רק הדברים עוברים ובמחברת מצטברים הקשיים והייסורים בחדר הסגור הדברים אולי זורמים אך בסוף הזמן נגמר הדלת נפתחת ועבר ואתה יוצא שוב אל החוץ תשוש, חלוש, כמו סמרטוט מתוסכל ומבולבל לא יודע מה קורה כאן בכלל זה אתה שחושב על הדברים ? זה אתה שחושב על המעשים ? זה אתה שכבר כל כך קרוב ? או אולי בעצם כל כך רחוק ?

10/05/2001 | 07:33 | מאת: daniel

haci li sahzzor,,,,vem lo ani ba ahraiic..... val tasi atoyot oev daniel n.b.ani lo yode em mahar gam eye

10/05/2001 | 00:43 | מאת: אביב

היי טלי, אם קראת את זה, אני רק מזכירה בשבילי הבטחה היא הבטחה, לא קורה כלום לפני שאני מתקשרת, וגם מבחינתך - הבטחה היא הבטחה, הבטחת לי משהו, אל תשכחי, זה רק שתינו מתמודדות עם זה - אני ואת - אין עוד אף אחד מעורב, לא מבחינתי. לילה טוב, אביב.

10/05/2001 | 00:52 | מאת: יהודה

אני כאן תמיד לגבוי ולסיוע וירטואלי

10/05/2001 | 07:29 | מאת: daniel

ani po yekirati gam em tirzi ve ... gam em lo .... v..ma...ze...etgaagati elayic.... ani mizter sazavti otah levad.... selh.... never daniel.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית