אודי מה דעתך על..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/05/2014 | 21:03 | מאת: מימה

אנשים שעובדים ללא מתן קבלות? נתקלתי בתופעה הזאת בהמון המון מקומות ושירותים שפניתי אליהם- סדנאות יצירה, שיעורי תנועה, מסג' הוליסטי , שיעורי נהיגה, אפילו מחירת סחורה בחנויות פרטיות... המון אנשים עובדים בלי לתת קבלה או חשבונית.. לוקחים את התשלום וזהו.. נתקלתי בזה כ"כ הרבה פעמים שזה נראה כמו סוג של נורמה בארצנו. מצד אחד כאילו לא חוקי ולא בסדר.. מצד שני תסתכל על השחיתות של המנהיגים (אולמרט לדוגמא) וכאילו דורש את זה שהאזרח הקטן ידאג לשלשל לכיסו בכל דרך אפשרית בלי שהשלטון ידחוף את הידו הארוכה לשם... מה דעתך על זה?

הי מימה, חוק נועד כדי שיכבדו אותו. ואני מכבד אנשים שומרי חוק. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית