לאליאן, רחל ויהודה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/05/2001 | 21:53 | מאת: אביב

היי ערב טוב, סליחה שלא הגעתי להשתתף בארוחת השחיתות שערכתם כאן, נשמע טעים, אבל אתם יודעים אני בולמית בעברי הלא רחוק, וארוחות שחיתות זה דבר מסוכן בשבילי, אסור להוריד את האצבע מהדופק לשניה בעניינים האלה, ובכלל בשבוע האחרון אין לי כל כך תאבון, וביומיים האחרונים כואבת לי הבטן, משהו פחד. לא מרגישה כל כך טוב. שיהיה לכם ערב טוב, מקווה שנהניתם מהארוחה גם בלעדי, נשמע שכן, אביב.

09/05/2001 | 22:08 | מאת: יהודה

לא נורא אביב גם עליך חשבנו ויש גם שולחן חלבי לחם שום קלוי גבינת נפוליון בלי הכובע שלו ובשביל הרגשת הברביקיו יש מרשמלו על האש ועוד כיד המלך

09/05/2001 | 22:13 | מאת: אליאן

היי, מה קרה ? למה כאבי הבטן ? נסי תה עם נענע... ואיך מצב הרוח?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית