אני יודעת שההתעסקות הזו היא לא משהו ובכל זאת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/04/2014 | 10:32 | מאת: -חנה

אודי, כמה מטופלים בערך ביום אחד יש למטפל? אני בטוחה שזה משתנה ועדיין. שלושה ליום? שמונה ליום? ועוד משהו, לא אוהבת שהיא אומרת שהיא מטפלת בי, מילא שתגיד שהיא המטפלת שלי אבל לא מטפלת כפועל. זה לא נעים לי.

24/04/2014 | 18:26 | מאת: הילה

אני כל כך מבינה. לי זה בעיקר מכאיב. שהוא אומר אנחנו נטפל ב.... או נוגעים ב..... זה השלב שבו אני מתחילה לבכות, ויש לי כאבים. היום זה היה. זה היה ממש ממש כואב. אוףףף כואב לי. תרגישי טוב. הילה- hila

24/04/2014 | 21:49 | מאת: -חנה

מרגישה דפוק... מקווה שאת לפחות מרגישה טוב יותר

הי חנה, למה את שואלת לגבי מספר המטופלים? והאם סיפרת לה שאינך אוהבת "שמטפלים בך"? אודי

24/04/2014 | 22:50 | מאת: -חנה

שהיא אומרת לי שהיא מטפלת בי. אני שונאת את זה. למה אתה לא עונה לי? אני שואלת כי זה מעניין אותי. אתה יודע מה עשיתי פעם? הסתכלתי על מספרי הקבלות וחישבתי כמה היו בין שתי קבלות שלי. אני למשל משלמת כל חודש יכול להיות שיש כאלו שאחרי פעם אחת. אז אני לא באמת יכולה להסיק מזה. אבל אצל הקודמת ראיתי שלפעמים היה הבדל של סה"כ שלוש. ותהיתי אם זה אומר שאין לה עוד מטופלים ואז אולי היא דפוקה ולא טובה ואף אחד לא הולך אליה. אולי זה גם קשור לשאלה שלי. עכשיו תהיה מוכן לענות לי על זה? מניחה שלא. תוכל להסביר לי למה? אם הייתי מטופלת שלך היית עונה לי?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית