רוצה להבין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/04/2014 | 22:08 | מאת: מחדדש

שלום..מנסה הרבה פעמים להבין את עצמי ולא כלכך מצליחה...ברור לי שבמצב המסובך שלי בזמן האחרון אם ההיתי מצליחה לגשת למישהו ולדבר [וכן יש לי משפחה תומכת וחברים] אבל זה ממש לא אותו דבר..היה לי קל קצת יותר..ובכל זאת אני פוחדת רק מהמחשבה על כך.. מכיוון שהפיסטולה ביד נסתמה ללא אפשרות לתיקון נאלצתי גם לוותר על הטיפולים שעזרו לי כתוצאה מכך נשארתי עם סטרואידים במינון עולה שפוגעים מאד בסכרת..כרגע אני עם ערכים מאד גבוהים..נכון השלמתי אם הרבה דברים .. אבל המחשבה שאני מסבכת את עצמי במין מעגל ללא סוף משגעת אותי ולא מרפה.. לפעמים יש לי הרגשה שככל שאני מנסה לשפר יותר הסטירה פשוט כואבת יותר.. והאמת עיפתי ..ונכון שלא שואלים שאלות שאין אליהם תשובות ובכל זאת מידי פעם מנקרת במוחי השאלה מה עשיתי שהגעתי על הלום.. תודה על ההקשבה

25/04/2014 | 14:25 | מאת: גבריאלה

קצת התפספסת...אז בינתיים עד ש... זה נשמע כאילו שאת מאשימה את עצמך במצבך הבריאותי שנשמע ממה שאת כותבת רחוק מאוד מהקו העליון התקין. את באמת לא צריכה, יש לך מספיק על הראש גם בלי זה... כל המצב נשמע באמת מעייף מאוד. מה מפחיד אותך כל כך בפניה לעזרה מקצועית? הרי אם זה יקל ולו במעט זה שווה לך, גם תקבלי קצת תמיכה והקשבה ותוכלי להבין את עצמך קצת יותר. מאחלת לך בריאות שלמה, זה יכול לקרות.

הי, נשמע לי שאת מתמודדת עם לא מעט חוסר ודאות וחרדה. מה זה אם ככה ההתגברות על החשש מלגשת ולדבר עם מישהו? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית