אליאן-מה אוכלים הערב?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/05/2001 | 19:13 | מאת: רחל

ואיך עבר עלייך היום? אני התרוצצתי כמו מטורפת כל היום, ונפלתי מורעבת על פיתה עם נקניק. פיכסה איזו התנהגות......... עוד מעט אשכיב את הבנות לישון ואצא לסיבוב כפול בשכונה, לשרוף את הפיתה. לפעמים אני ממש מכונת זלילה. להתראות.

09/05/2001 | 19:31 | מאת: יהודה

אני למשל אכלתי פריקסה והיה מש משו בלי חשבון לקלוריות כי לי באמת אין בעיה כזאת מה בכלל קלוריות מה אוכלים את חחחחחחחחח

09/05/2001 | 19:33 | מאת: אליאן

מאיפה השגת פריקסה בשעה זו של היום ? תשאיר לי משהו...

09/05/2001 | 19:32 | מאת: אליאן

אני אשלח לך במייל מה הייתי רוצה לאכול... הרגע חזרתי מהמטפל שלי... היום עבר כמו כל יום... מה? אצלך לא רואים לגעת באושר ? אצלי מכורים לזה... מחר זה היום הגדול... מתכוננת? מקווה למצוא אותך כאן מאוחר יותר ביי פיתה עם נקניק . בחייך!!! לא יכולת לשים שם איזה כבד או שניים של אווז ?

09/05/2001 | 19:42 | מאת: אליאן

קיראי נא אותו... צ'או יקירתי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית