בולמיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/05/2001 | 17:39 | מאת: מיכל

רציתי לשאול למי עלי לפנות בנושא התקפי בולמיה ?

09/05/2001 | 20:25 | מאת: ד"ר אורן קפלן

מיכל שלום השאלה למה בדיוק את מתכוונת בהתקפי בולימיה. לדבר יכולים להיות דרכי ביטוי שונות. בכל מקרה, בד"כ המקור הוא נפשי ולא פיזיולוגי ולכן הטיפול המתאים הוא פסיכולוגי. אני מציע לך לפנות לייעוץ, לספר מה קורה לך, ולשמוע חוות דעת מקצועית. בברכה ד"ר אורן קפלן

09/05/2001 | 23:50 | מאת: אביב

היי מיכל, שאלה טובה, אבל מה המטרה ? מה את רוצה להשיג ? אם את שואלת כי את מחפשת טיפול, אז טלי פרידמן או דרור גרין יכולים לייעץ בנושא. אם המטרה שונה, פרטי קצת יותר למה את שואלת, ואז יוכלו לסייע לך יותר. אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית