מין התמכרות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/02/2000 | 14:35 | מאת: טל

שלום רב הייתי רוצה לשאול באם צפיה במשך כל יום מהערב עד שעןת הלילה המאוחרות באתרי סקס ובחורות ערומות באינטרנט במשך שבועות נחשבת בסדר. האדם שצופה כל יו0הוא בן 50 האם יש סכנת התמכרות וזה עלול לפגום בזוגיות שהיא בסדר אוו שצריך להעלב מזה האשה אגב גם מתקרבת לגילו איך צריך להתנהג עם זה. בתודה אלמונית . שלום רב

04/03/2000 | 10:43 | מאת: אמיר זהר

לטל שלום רב קשה לי מאוד לענות על שאלה כזו שכן אין לי פרטים נוספים הכרחיים על הזוגיות אופי הקשר ועוד פרטים נוספים אישיותיים על האדם עצמו. בכול אופן אין מתפקידי לשפוט האם התנהגות זו הינה בסדר או לא שכן מה שבסדר עבור אדם אחד אינו בסדר עבור השני. עם זאת ניכר כי ישנה כאן התמכרות וצריך לברר בשיחות איש מקצוע על איזה קושי היא יושבת. בנוסף ישנם מספר שאלות שבת הזוג צריכה לברר עם עצמה כגון, האם הדבר פוגע בזוגיות בנשיות ובמיניות שלה, האם התנהגות זו מפריע לה וכיצד היא מתמודדת איתה? בברכה שי קולין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית