לאביב ורחל-:-))))))))))

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/05/2001 | 23:00 | מאת: אליאן

אז כך, אני לא מפסיקה לצחוק בגלל ההתכתבות שלכן... ואגב משקל, מרוב שהרגשתי טוב, נגשתי למקרר,הוצאתי ארבעה צלעות של כבש יפות כאלו אתן יודעות... ועשיתי עם עצמי ארוחת שחיתות.... אה,זה טעים יאמי... חבל שאתן לא כאן כדי להצטרף... בכל אופן נעמתן לי מאד מאד... ושוחח מחר... נ.ב הקעקוע על השכם בצד ימין... קעקוע משגע של קופידון ו... לילה טוב נשיקות, חיבוקים,

09/05/2001 | 06:42 | מאת: אביב

בוקר טוב, שיהיה לשתיכן יום כיפי, אני הולכת לעבודה. רחל - תגידי לאליאן שפעם הבאה שהיא רוצה שנצטרף אליה לסטייק כבש, שתזמין אותנו לפני שהיא מתחילה לאכול ולא אחרי שהיא כבר סיימה לאכול, אז כבר מאוחר מדי, את יודעת, היה טעים, בטח נשארו רק העצמות :-)))))))))))) אליאן - יש שם ופה סמיילי, וענק, בדיחה, את יודעת כבר :-))))))))) ביי, אביב.

09/05/2001 | 07:53 | מאת: יהודה

ומה עושים אני לא אוהב כבש בוקר טוב

09/05/2001 | 09:40 | מאת: אליאן

ואני לתומי חשבתי שדיברת ברצינות ! ולמה את חושבת שאכלתי ארבעה ? אחד בשבילך,אחד בשביל רחל ואחד בשבילי. והרביעי ? שיהיה... מקווה שיש לך יום עם מצב רוח כמו שלי יש ! ביי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית