מה קורה לי???

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/05/2001 | 18:52 | מאת: בילי

אני בת 27 .במשך כשלושה שבועות יש לי סחרחורות ובעיקבותם לחץ בראש ובעורף(משהו שדומה למיגרנה). עשיתי את כל הבדיקות האפשריות(עיניים ,אוזניים,ספירת דם ,ובדיקת דם כללית)ולא נמצא משהו שהוא אפילו במעט לא בסדר!! שמתי לב שהכל החל לאחר יום שבו לא שתיתי מספיק ,ואז כמעט התעלפתי. כמו כן ,הבחנתי שזה קורה לי בעיקר כשאני יוצאת מהבית ו/או חושבת על זה. האם זהו איזשהוא התקף חרדה?? איך יוצאים מזה?? אשמח לקבל תשובות מאנשי מקצוע (כולל אלטרנטיבי),ומאנשים שעברו דבר דומה תודה מראש

09/05/2001 | 00:29 | מאת: טלי וינברגר

בילי שלום רב, ייתכן ומדובר בהתקף חרדה, וייתכן שלא. אם עברת בירור פיזיולוגי מקיף כדי לשלול כל בעיה רפואית, הייתי ממליצה לפנות לפסיכותרפיסט על מנת לאבחן האם מדובר בהתקף חרדה. הסימנים שאת מתארת עשויים אכן להתאים להתקף שכזה. אבל שוב אני מדגישה, שראשית יש לשלול כל בעיה פיזיולוגית. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית