לרוית ניסן ודרור גרין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/05/2001 | 13:23 | מאת: לירן

שלום... אני מבקר באתר זה כבר זמן רב (מתחילתו בערך) אני ממש מזועזע למה הפכתם את האתר החשוב הזה לכל האנשים שקרוביהם נפגעו ממחלות נפש. הניהול שלכם של האתר הפך אותו לבית משוגעים (בלי מרחאות). במקום לרסן את החולי הנפש שמסתובבים באתר אתם עומדים מהצד ונותנים לפורום הזה להיהרס. הפורום נהפך לחדר צ'אט לא נורמלי (בלי מרחאות). אני לא מבין ... ההתכתבויות האלו הן חלק מפסיכוטרפיה שבה אתם מאמינים? היכן הרמה שהיתה פעם? היכן דר' פלד?

08/05/2001 | 14:43 | מאת: יהודה

החולה היחידי כאן זה אתה לירן הדפוק ואם לא מתאים לך לך לחפש מי ינענע אותך ולא כדאי שנראה כאן את שמך כי אנו כאן כולם ניפול עליך עם המקלדת אז לך לעזאזאל

08/05/2001 | 16:20 | מאת: אליאן

חולי נפש ? נראה שהחולה האמיתי זה אתה !!!

08/05/2001 | 17:39 | מאת: ""אור""

הוא נסע לסוף שבוע

08/05/2001 | 18:25 | מאת: אביב

:-) אהבתי...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית