קנאה אובססיבית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/05/2001 | 12:31 | מאת: גליה

שלום, יש לי בעיה מאוד קשה אני קנאית בטירוף אבל אך ורק לחבר שלי! לאמא שלי וחברותי אני יודעת לפרגן ולהחמיא לכולם אך לחבר שלי אני קנאית בכל דבר הכי קטן. כשהוא אומר שלום למישהי אני ישר מתעצבנת, כשהוא רוצה לצאת עם חברים לבד אני ישר מתעצבנת ועושה פרצופים, כל דבר הכי קטן אני משתגעת מעצבים, ואין לי על מה???? אני איתו כבר 6 שנים ואנחנו מאושרים יחד אך הקנאה הזו היא הרסנית. אני כבר מיואשת מהכל ..... האם יש מישהו שיכול לעזור לי ולפטור את בעיותי??? אומרים שהרבה מההתנהגות שלי קשורה לעבר, הורי גרושים ולא היו ויש לי חיים קלים במיוחד אבל, אני לא יכולה כל החיים שלי להפיל את המצב שבו אני נמצאת על עברי..... אני בת 22 וחברי בן 24 אנחנו המון זמן יחד והיחסים שלנו מאוד טובים אנחנו גרים כבר יחד מתחילת היחסים ואני כל כך רוצה להמשיך את הקשר הזה כי הוא כל כך טוב... אך הקנאה הזו היא הרסנית ביותר.... מה לעשות???????? יש מישהו שיכול לעזור לי... תחזרו אלי בבקשה..

08/05/2001 | 17:04 | מאת: רייק

מניסיון ,הדבר הכי טוב זה ללמוד לבלוע.אחרי כמה פעמים של קינאה משתוללת שבהם את תרסני אותה הכל יבוא יותר בקלות.תנסי זה עובד....

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית