אביב - שיר בשבילך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/05/2001 | 11:25 | מאת: טלי וינברגר

המסע הגדול/מרב לוין (נערת גלגל המזל לשעבר...) מנסים ביחד להבין את העולם הזה מביטים לפעמים בפחד על מה שקורה נזכרים איך פעם לא היה מקום לצער כי היינו תמימים מלאים אהבה וככה עם המחשבות אם להיות או לא להיות חלק מזה, או לברוח או לצאת אל המסע הגדול מביטים ביחד בשקיעה עכשיו היא אדומה הצבעים מתחלפים העולם נרגע וככה עם המחשבות אם להיות או לא להיות חלק מזה, או לברוח בואי נצא אל המסע הגדול. אביב-אני מבינה שעכשיו קשה, המחשבות מתרוצצות בראש, הכוחות נעלמו, כאילו התנדפו. אבל רגע, בואי נעצור, נסתכל סביב, מה בעצם השתנה? הכל נשאר כשהיה. משהו בתוכך נשבר, מבקש לחזור לקדמותו, להיות מודבק, מוחזק. בואי נדביק ביחד, פיסה אחר פיסה, ונמשיך במסע הגדול אותו התחלנו. אני מתקשרת כפי שהבטחתי... טלי פרידמן

08/05/2001 | 11:30 | מאת: אביב

מה יהיה ? מתי תפסיקי כבר להדהים אותי ? את כבר פה ? תכיני דבק מגע לפני שאת מתקשרת, :-) אני איתך במסע, באש ובמים, חשבתי קצת, התאפסתי קצת, כתבתי קצת ל"סתם מישהי" למטה, וזה עשה לי סדר בראש, ונתן לי להבין מה יכולתי לאבד בשניות של יאוש, את כל ההישגים שלי עד עכשיו, לא חבל ? חבל... שלושה חודשים ? שטויות, מי סופר, זו רק ההתחלה... אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית