היי בלי פאניקה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/05/2001 | 11:17 | מאת: טלי וינברגר

היי, אני מצטערת על ההודעה מהבוקר. אחי לצערי כתב הרבה מעבר לנדרש. רק ביקשתי שיכתוב שאני אולי אעדר ליום-יומיים...והוא כבר סיפר הרבה מעבר. אז לצורך ההבהרה - הנה אני בסדר, שום דבר רציני. חזרתי אליכם, ותודה על הדאגה... בברכה, טלי פרידמן

08/05/2001 | 12:49 | מאת: אורה

please come more often... מקווה שהתאוששת

08/05/2001 | 15:18 | מאת: רוית ניסן

טלי היי. הדלקתי את המחשב וקראתי את כל השתלשלות העיניינים. אני שמחה לשמוע שאת בבית ושלא קרה משהו חמור יותר. אני מקווה שתשובי לאיתנך במהרה- אך עשי זאת הפעם בזהירות... ביי ואיחולים מכל הלב. רוית.

08/05/2001 | 23:00 | מאת: ד"ר אורן קפלן

הי טלי רציתי לברך אותך על חזרתך מהחופש, בינתיים אני מבין שנאלצת לקחת חופשה נוספת אבל פחות נעימה. מקווה שתרגישי טוב במהירות. להתראות אורן

08/05/2001 | 23:22 | מאת: adi

טלי, העיקר שאת בריאה. עדי

09/05/2001 | 00:47 | מאת: טלי וינברגר

תודה לכולם. אני בסדר. עכשיו אני כאן, וזה העיקר. טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית