אליאן-בוקר טוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/05/2001 | 08:41 | מאת: רחל

מקוה שנרגעת מהבהלה- תאונות קורות במפתיע, נקוה שטלי תצא מזה בשלום. קראתי את החלום- וכרגיל, אני מוקסמת מעושר הדמיון והבטוי שלך. רק שאני צריכה זמן לחשוב........ אחזור אחר-הצהריים או בערב. להתראות.

08/05/2001 | 09:10 | מאת: אליאן

אבל זה לא אני זה כנראה התת מודע שלי וכנראה שהוא עשיר... בכל אופן מה זה אומר ? לדעתך... עושר כזה וביטויים כאלו... אבל את האמת תגידי גם אם זה לא טוב ! ביי ויום נעים לך

08/05/2001 | 09:16 | מאת: אביב

היי, בוקר טוב, אליאן - הקראתי לטלי את המשפט שלך "היא הרי אמרה שהיא נהגת שוד ואולי איזה אידיוט עשה טעות.." והצלחת להצחיק גם אותה וגם אותי, תודה. אני עוד לא נרגעתי כל כך, למה אני מרגישה ככה ? כי כל הדברים הכי חשובים לי בחיים נפגעים, נשברים, מתקלקלים, ועכשיו טלי היקרה והמקסימה שלי עברה תאונה, אז איך אני אגיב ? אני שבר כלי, פוגעת ונפגעת... לרחל - תודה על החיזוקים, שיהיה גם לך בוקר טוב, החתונה כבר היתה ? אם כן ואם לא, עוד לא איחלתי לאחיך מזל-טוב, גם הוא נשמע נחמד... כמו אח של טלי.. ביי, אביב.

08/05/2001 | 09:25 | מאת: אביב

היא הבטיחה לי שהיא תנהג יותר בזהירות מעכשיו :-) סתם בדיחה מתוך נסיון כושל לעודד את רוחי ואת רוחכם... אבל ברצינות טלי כשתקראי את זה - תזכרי שהבטחת !!! אביב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית