טלי פרידמן לא תהיה פה בזמן הקרוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/05/2001 | 07:52 | מאת: טלי וינברגר

שלום לכל הגולשים, טלי פרידמן עברה אתמול תאונת דרכים והיא כעת בבית החולים. היא ביקשה ממני (אחיה) שאכתוב לכם שהיא תעדר למספר ימים, ושלא תדאגו, היא בסדר. ייתכן אפילו שהיום היא כבר תשוחרר. לא קרה שום דבר רציני, פרט למכות יבשות, ככל הנראה. אז תצטרכו בינתיים להמתין בסבלנות עד שהיא תשוב, וכמובן שיש לכם את שאר היועצים באתר. בברכה, פרידמן ש.

08/05/2001 | 07:59 | מאת: אביב

חיכיתי למכה הסופית באמת, עד עכשיו היה גרוע, אבל באמת חיכיתי למכה הקטלנית מכולם, והנה היא באה. אני כזאת מטומטמת... אני הולכת מכאן, אני מוותרת על עצמי... סליחה, אביב.

08/05/2001 | 08:02 | מאת: אליאן

היא הרי אמרה שהיא נהגת שוד ואולי איזה אידיוט עשה טעות. זה לא הזמן לברוח... באמת שלא. ולמה את מרגישה כך ?

08/05/2001 | 14:40 | מאת: יהודה

אביב יקרה בריחה אינה מועילה לכלום חייבים להמשיך

11/05/2001 | 04:47 | מאת: סוזי

אביב! טלי עברה תאונת דרכים ואת מגיבה כאילו שאיבדת אם. טלי אינה יכולה להוות תחליף למטפל צמוד המשוחח אתך פנים אל פנים. ותאימיני לי שעשיתי נסיונות באינטרנט, זה מדיום לחלופי רגשות אבל הוא אינו הדבר האמיתי. אם את צריכה תמיכה ואת כנראה צריכה מצאי לך מטפל שיפגוש אותך על בסיס קבוע ובכך ימנעו הטלטלות שאת עוברת. זה נורא שטלי עברה תאונת דרכים אבל ברוך השם היא חיה ובריאה, התגובה שלך היא ממש פאניקה ומעידה על החרדה הגבוהה לאבד את טלי. למה שלא תעבדי אתה על בסיס אישי אמיתי ולא על קשר רופף ולא בטוח כמו אינטרנט. סוזי.

08/05/2001 | 07:59 | מאת: אליאן

ואתה בטוח שהכל בסדר איתה ? וואו, שתרגיש טוב. אני בהלם !!!

08/05/2001 | 08:29 | מאת: אביב

היי לכולם, דיברתי עם טלי ברגעים אלו ממש, והיא בסדר, אני נורא נלחצתי מההודעה הזו, והיא חשבה שאולי גם אחרים קצת ידאגו, אז קבלו "זריקת הרגעה" - היא בסדר !!! באמת... אביב.

08/05/2001 | 08:42 | מאת: רחל

את חמודה. תרגישי טוב.

08/05/2001 | 09:11 | מאת: אליאן

יופי ,נהדר שהיא בסדר !!! ואת אביב ? את בסדר ? נרגעת מעט ?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית