אביב, אני שוב כאן, מחכה לך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/05/2001 | 22:42 | מאת: סתם מישהי

:-)

07/05/2001 | 22:49 | מאת: אביב

אני כאן.

07/05/2001 | 22:59 | מאת: יהודה

גם אני כמו שהבטחתי

07/05/2001 | 23:04 | מאת: אביב

נראה לי שאת קצת עסוקה הערב, כבר פעמיים אמרת שאת מחכה ונעלמת, אז אני פורשת, לילה טוב, אביב.

07/05/2001 | 23:23 | מאת: סתם מישהי

דווקא הייתי, אלא שלא הצלחתי לראות את ההודעות שלך בדף הפורום הראשי, רק כשלחצתי על ההודעה שלי הן הופיעו. מסתבר שאני לא ממש בקיאה בהליך השימוש בפורום. אני מצטערת שחיכית, לא הייתה לי כוונה "לשחק משחקים" או משהו. אם זו התחושה שקיבלת- אני באמת מתנצלת. לא הייתה לי כוונה לפגוע...בבקשה, סלחי לי. ואם את כבר לא מאוד כועסת, בסופו של דבר השארתי הודעה נפרדת (זה היה כשעוד לא הספקתי לראות את ההודעות שלך)- ובה מופיע "סיפור המקרה" שלי. הייתי שמחה לקבל את תשובתך, מתי שנוח לך (אני כבר פוחדת לקבוע זמן, כי איכשהו אני מצליחה לשבש הכל...) תודה, וסליחה...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית