זה שיר פרידה....וקשה לי נורא.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/05/2001 | 19:06 | מאת: דניאל

זה שיר פרידה אז בואי רק אמרי שלום אני אומר תודה ואת יודעת שחלום... סופו להתגשם אני אומר תודה ואחר כך נושק...... כמו חופים של ים עוזב אני עובר עכשיו ממך בדמעות ובכאב אני הולך אני הולךךךךךךךךךךךךך לכולם וכמובן לאחת ויחידה שלי אביב. תחזיקו מעמד תשמרו על מצב הרוח והעיקר להיות קולים. לא לקחת ללב יותר מידיי כי הוא לא יוכל לשאת את כל המטען להוציא ולהוציא. ונקווה שניפגש במצב רוח מרומם. שלכם וקצת קשה ... דניאל. אה שוקולד? לכולםםםםםםםםםםםםם.

07/05/2001 | 19:11 | מאת: יהודה

נו לך כבר

07/05/2001 | 19:14 | מאת: דניאל

לא יכוללללללללללללללללללללללללללללללל.אני כבר מתגעגע. באמת תחסרו לי נורא. דניאל.

07/05/2001 | 19:15 | מאת: ""אור""

יאלה סע כבר ותחזור בשלום שגעת את ראבק!!!!!!!!!

07/05/2001 | 19:35 | מאת: אביב

דניאל היקר מכל, אתה שלי ובשבילי, ואני שלך ובשבילך, גם אם תיהיה קצת רחוק... זה לא שיר פרידה, זה שיר הפסקה, וכל הפסקה באה אל קיצה, אתה נוסע לחופש, אתה תהנה, תכייף, תעשה חיים, תצבור כוחות ותחזור... "זה מה שנשאר רק כמה רגעים, הרבה בדמיון, מעט בחיים, זה מה שנשאר, אני מדליק את האור, אומר לעצמי, מחר זה מחר, מחר היא תחזור, זה מה שנשאר..." הרבה ממך נשאר עימי בדמיוני ובמחשבתי, הטבעת את חותמך בי, ואני בטוחה שתמשיך לעשות את זה כשתחזור... אני אתגעגע אליך, ואני בטוחה שעוד הרבה, מחכה לך שתחזור אוהב... אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית