לרחל-

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/05/2001 | 14:26 | מאת: אליאן

שלחתי לך מייל... תראי לאיזה מצב הגעתי, שהתחלתי לחלום עליך בלילה... :-) ברצינות ! אני מגששת באפלה וגם דואגת וחוששת לך. אבל כמו שאמרת, עוד שבוע . אני מקווה שדברים יתבהרו... איך לסיים את ההודעה הזו? אני ממש לא יודעת ! אסיים בכך אולי ,שכל מה שתבקשי יתגשם ותהיי מאושרת עד כמה שאפשר....

07/05/2001 | 15:07 | מאת: רחל

יונג בטוח היה מבסוט מהחלום שלך, אליאן. גם בגלל המוטיב של גבריות-נשיות, וגם בגלל התת-מודע הקולקטיבי. אתמול הייתי עם הבת הקטנה שלי אצל רופא עור, שהוכתר בתואר "בהמה" מיד אחרי שיצאנו ממנו. הוא שרף לילדה שלי יבלת בלי להסביר קודם מה הוא הולך לעשות, ועוד אמר לי להחזיק אותה. קרה שחור ועיניים כחולות............. מוצא חן בעיני. אני אחשוב קצת על החלום שלך. להתראות.......

07/05/2001 | 19:40 | מאת: אליאן

היי רחל, באמת בהמה... לי יש נסיון רב עם רופאים ולפני כל טיפול או תרופה אני בודקת היטב.. אומנם זה קצת כפייתי אצלי.. אבל כך אני שקטה יותר. אני בודקת ובודקת גם שיטות טיפול גם אפשרויות שונות של טיפול וגם בודקת לגבי תרופות ותופעות לוואי ומה יכול להיות נוגד למה... אני נחשבת כנראה לקרציה לא קטנה... אבל קרה כבר לא פעם ששמתי לב לדברים שקרו והסתבר בסופו של דבר שצדקתי. אגב, בעניין היבלת ואם זה יחזור אז אני מכירה אדם שעוסק בדברים טבעיים ומטפל גם בזה. חברה הייתה עם אותה בעיה והוא שם לה חומר שבכלל לא שרף ולא כלום וזה נפל מעצמו. להבא... תשאלי. מקסימום אגיד שאני לא יודעת. טוב, אני מקווה שאת מרגישה טוב... ומקווה לשמוע ממך

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית