לאביב-

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/05/2001 | 11:39 | מאת: אליאן

היי, נכנסתי עכשיו וקראתי את ההודעות של אתמול בלילה. כבר לא חשוב מה היה אלא מה יהיה והלקח שתלמדי מזה... לפי הזמן שעבר נראה שספרת עד 1000 או שלי זה פשוט נראה ארוך... :-) טוב שכך,שחזרת... ועכשיו הזמן לאסוף את השברים ולהמשיך הלאה... כתבת באחת מההודעות שאחרי שקורים לך דברים טובים אז מיד קורה משהו רע... אל תשכחי שבזמן שיש את הרע או לפי הרגשתך.. הגרוע ביותר, מיד אחריו יגיע הטוב... ומכל "רע" כזה תצאי מחוזקת יותר ויותר. בכל אופן גם אם תשכחי... יהיה מי שיזכיר לך...

07/05/2001 | 12:17 | מאת: אביב

היי אליאן, תודה, על כל העידוד, מצטערת שלא הספקתי לפגוש אותך אתמול בלילה, טבעתי קצת במיטה מתחת לפוך, למרות שבסוף לא ישנתי כל הלילה כמעט. אני הולכת קצת להשלים שעות שינה, עכשיו, בתקוה שאצליח להרדם, ואני אשתדל להיות כאן בערב, סתם אפילו לקרוא דברים של אחרים. אביב.

07/05/2001 | 14:20 | מאת: אליאן

היי אביב, מקווה שתשני טוב ותאגרי כוחות !!! אגב, אם תוכלי להציץ בהודעה שלי לרוית,על החלום. אשמח לשמוע גם את דעתך! ועוד שאלה, את לא חושבת שהחלומות שלי מטורפים לגמרי ? מה זה אומר כל הדברים המוזרים האלו? בינתיים ביי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית