האם ד"ר פלד חוזר לסורו?ראו דף 100

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/05/2001 | 02:29 | מאת: דניאל

ראשית ברצוני לציין שדף מ'ס-200 יוצא לדרכו החדשהוכל זה בזכות הצוות הנפלא שעושה ימים כלילות... ומי הם הצוות?אני..אתה...את...וכולם.כן כולנו זה הצוות,וכולנו באותה הסירה שרק בכוחנו וביכולתנו להציל אותה משקיעה. גם המטפלים הם בניי-אדם ,גם להם יש משברים למינהם ועלינו יש החובה גם לסייע להם ,שהריי אמרנו שכולנו משפחה אחת. אני רוצה להעביר לכם קישור מדף מ'ס-100 שבו גם ד"ר פלד ניסה לערער את ביטחוננו,אבל אני רוצה לציין ורק מקווה שזה אכן כך שאין לו שום כוונה רעה. פשוט תפיסת עולמו שונה,וגם את זה נקבל באהבה. לכן בהזדמנות זו עליי לברך את כל חבריי ויועציי הפורום עשו עבודתכם נאמנה כי אכן אתם מחזיקים אותנו איתנה. וד"ר פלד למרות הכל אנו מעריכים את עבודתך,ורוצים שתבקרנו הרבה יותר מבעבר. ואל תמנע מאיתנו גם תמיכה מהחברה. לכן בכל 100 דף גם לך מותר. דניאל. http://doctors.co.il/forums/read.php?f=6&i=39903&t=39903 ראו קישור...ולהתראות בדף-300 ...

07/05/2001 | 02:32 | מאת: Angel

תפסיק לדבר על ד"ר פלד... ותעזור לי להרדם ,טוב? :)

07/05/2001 | 09:42 | מאת: ""אור""

כי דרור גרין דופק את סופי השבוע..ואת יתר המתנות שהוא מקבל מחברות התרופות.....וזה כואב כואב.......מה אנחנו מרגישים לא חשוב.......העיקר סופשבוע על חשבון חברות התרופות.........ו ע ל חשבוננו !!!!!!!! מתי יפול לכולם האסימון????????

07/05/2001 | 10:48 | מאת: אביב

אור היקר, לא הכל זה כסף, וטובות הנאה, דרור, טלי ורוית, נמצאים פה שעות רבות, ומשקיעים המון מאמץ לטובת אנשים שצריכים אותם, בהתנדבות !!! בלי שיצא להם מזה כלום, חוץ מקצת סיפוק נפשי, וגם זה לא תמיד, וגם זה אולי. אז אל תגרום להם להעלם, יש כאן אנשים שצריכים אותם. אביב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית